Bioresonantie

Bioresonantie

Als osteopaat ben ik altijd op zoek naar de oorzaak van een klacht.

Om daar nog completer in te kunnen zijn heb ik een uitgebreide bioresonantie opleiding gevolgd en hier inmiddels goede ervaringen mee opgedaan.

Bioresonantie vult mijn werk als osteopaat perfect aan door nog beter ook het probleem van binnenuit aan te pakken.

Alles in het lichaam van mens en dier heeft een eigen frequentie/trilling en als die uit balans raken kun je klachten ontwikkelen. Zo heeft elk orgaan/ieder virus/ elke bacterie zijn eigen trillingsfrequentie.

Met behulp van een bioresonantie apparaat kunnen verstoringen van de frequenties worden opgespoord en behandeld worden. Daardoor kan het lichaam zichzelf herstellen en weer in balans komen.

De bioresonantie apparatuur van Rayonex waar ik mee werk kan altijd veilig worden ingezet en werkt ook goed als aanvulling op een andere behandeling, medicatie of dierenarts onderzoek.

Bij welke klachten kan bioresonantie bijvoorbeeld onder andere ingezet worden?

  • Maag- darmklachten
  • Hormonale klachten zoals hengstigheidsproblemen
  • Klachten aan het bewegingsapparaat
  • Huidklachten
  • Allergieën
  • Hoefbevangenheid
  • Weerstandsproblemen
  • Luchtwegproblemen

Heb je een ander probleem en wil je weten of ik iets met bioresonantie voor je kan betekenen? Neem gerust even contact op!

Hoe gaat een meting in zijn werk?

Ik werk op basis van haaranalyse. Dit betekent dat ik een pluk manen of vacht van het dier krijg en hiermee aan de slag ga. Dat klinkt misschien een beetje vaag maar er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar alle informatie die opgeslagen ligt in onze haren. Het voordeel hiervan is ook dat het dier niet lange tijd stil hoeft te staan tijdens de meting.

Daarnaast vult de eigenaar een uitgebreide vragenlijst in zodat ik een goed beeld krijg van de klacht. Ook kan het voer en de supplementen of medicijnen aangeleverd worden zodat ik kan testen of deze geschikt zijn voor het dier op dat moment.

Een gemiddelde meting neemt anderhalf tot twee uur in beslag. Daarna kom ik met een persoonlijk advies, behandel ik het dier na afspraak op afstand en lever ik een frequentiemiddel dat specifiek voor het dier is samengesteld. Daarnaast kan het zijn dat ik je ook supplementen of voer aanraadt die jouw dier nog beter kunnen ondersteunen om weer in balans te komen.

Omdat de meeste klachten niet enkelvoudig op te lossen zijn, is het in de meeste gevallen aan te raden het dier na de eerste bioresonantie behandeling nogmaals een meting te doen om te zien of er veranderingen zijn opgetreden en of er nog verdere behandeling nodig is.

Zie de klacht al een ui die je afpelt, er zijn vaak meerdere lagen voordat je bij de kern van het probleem kunt komen.

Afspraak maken voor een bioresonantie meting

Op dit moment biedt ik de bioresonantie metingen alleen aan voor bestaande osteopathie klanten.

Neem voor het inplannen van een bioresonantie meting contact met mij op via app of e-mail. Na plannen van de meting en aanlevering van de haren zal ik binnen 14 dagen de meting uit te voeren en met een plan van aanpak te komen.

In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk het dier op locatie te behandelen met het bioresonantie apparaat maar dit is alleen mogelijk met meerdere dieren tegelijk.

Let op een bioresonantie behandeling vervangt nooit zomaar de behandeling van een dierenarts. Bij acute klachten altijd eerst een dierenarts raadplegen.