Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een vorm van therapie die zich richt op het bewegend functioneren.

Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt of behandelt stoornissen aan het houdings- en bewegingsapparaat. De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen kunnen zeer uiteenlopend zijn zoals pijn, stijfheid, beperkingen in beweging, krachtsvermindering.

De klachten kunnen ontstaan tijdens het uitoefenen van werkzaamheden, ongelukken, spanning of als gevolg van veroudering. Met behulp van fysiotherapie kunnen de daardoor ontstane functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden.

Omdat ik als fysiotherapeut voor mensen werk ben ik ook goed in staat om ruiters met fysieke problemen te begeleiden. Paard en ruiter zijn tenslotte een eenheid!

Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van wervelkolom gerelateerde klachten en Dry Needling en deze aanpak geeft snel resultaat.

Wil je naast een behandeling voor je paard ook een behandeling voor jezelf, stuur mij dan even een e-mail voor de mogelijkheden.

En ben je verzekerd voor fysiotherapie, dan is het in de meeste gevallen mogelijk deze vergoed te krijgen door je zorgverzekeraar!