Behandeling van mensen

Behandeling van Mensen

Naast paarden en honden behandel ik ook mensen. Als fysiotherapeut heb ik mij toegelegd op wervelkolom gerelateerde klachten en werk ik met dry needling. De combinatie van het behandelen van zowel paard als ruiter is een goede combinatie. Paard en ruiter zijn tenslotte een eenheid!

2019-> Door grote drukte in de paarden praktijk heb ik helaas geen ruimte meer om mensen te behandelen. Ik werk wel samen met een aantal goede collega’s die fysiotherapeut of humaan osteopaat zijn. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie ik verwijs je graag door.

 

De behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten en kan zowel thuis of op stal plaatsvinden. Na een uitgebreide anamnese en onderzoek volgt de behandeling die bestaat uit diverse mobilisatie technieken, oefentherapie en dry needling. Na behandeling geef ik een overzicht van aandachtspunten en bespreken we eventuele noodzakelijke vervolgbehandeling.

 

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben als fysiotherapeut ingeschreven in het BIG register en als je verzekerd bent voor fysiotherapie kun je de factuur bij de zorgverzekeraar indienen. In de meeste gevallen krijg je de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed.