Werkwijze

Werkwijze en visie

Omdat ik met een behandeling het beste resultaat wil bereiken is het van belang dat er naar het gehele dier gekeken wordt. Hiervoor combineer ik inzichten uit de klassieke homeopathie, fysiotherapie, chiropractie, osteopathie en trainingsmethoden uit de klassieke dressuur om dieren op een natuurlijke manier te helpen en gezond te houden.

Ik vind het essentieel dat alleen een goed geschoold iemand dieren behandeld. Door mijn ruime ervaring als fysiotherapeut, osteopaat en paraveterinair bij reguliere dierenartsen en mijn opleidingen ben ik daar de aangewezen persoon voor. Tevens werk ik nauw samen met twee dierenartsen die tevens chiropractor en acupuncturist voor dieren zijn. Omdat ik ook regulier opgeleid ben kan ik goed advies geven welke behandeling voor uw dier de juiste is. Op verzoek werk ik samen met uw eigen dierenarts zodat we het behandelplan goed op elkaar af kunnen stemmen.

Daarnaast vind ik het belangrijk om elke dier en elke eigenaar met een persoonlijke aanpak te benaderen. Goed luisteren, goed onderzoek en van daaruit een passende behandeling  gericht op het individu zijn punten die voor mij belangrijk zijn.

Behandel- en tariefinformatie

R
Voor de behandeling van honden en mensen maak ik gebruik van een praktijkruimte in Woudenberg. Maar een huisbezoek behoort ook tot de mogelijkheden.
R
Voor de behandeling van paarden kom ik altijd op locatie of dit kan eventueel ook op de praktijk plaatsvinden.
R
Voor behandelingen van paarden wat verder weg is het wenselijk dat ik een aantal paarden op één locatie kan behandelen of in de nabije omgeving , dat scheelt dan ook in de reiskosten.
R
Tarieven op aanvraag
R
Heel Nederland is mijn werkgebied.
R
Buiten 20 km van Leersum geldt een kilometer vergoeding.
R
Een behandeling dient contant te worden afgerekend, indien je een andere betaalwijze wenst dit graag even aangeven bij het maken van de afspraak.
 

Ervaringen van klanten

Barbara over behandeling van haar paard U’mante:

Linda is recent de tweede keer geweest voor mijn paard U’mante. Bijzonder hoe rustig en ontspannen mijn paard is tijdens de behandeling, zo staat ze normaal zeker niet bekend! Het leukste is nu dat we binnenkort, na heel veel blessureleed, weer mogen gaan rijden, iets wat we al ruim 2 jaar niet meer hebben gedaan. Spannend!

Rianne over behandeling van haar paard Troubadour:

Super relaxt, waardoor je paard snel op zijn gemak is. Mijn grote vriend staat altijd nog uren na te genieten van een behandeling 🙂

Sanneke over behandeling van haar paard Beyond:

Heb mijn paard door Linda laten behandelen na een herstelperiode na ’n val in de paddock. Een en al lof! Echt super fijne behandeling en benadering van m’n paard. Gelijk na de behandeling al resultaat. Inmiddels 2 behandelingen gehad (1x corrigerend en 1x bevestigend). Paard loopt lekker soepel door z’n lijf. Blij mee!